RaceTech

Section categories

Our poll

Cat de des folositi bicicleta?
Total of answers: 58

Statistics


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0


Meteo Ploiesti
Weatheradd.com

Login form

Search

Site friends

 • Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest
  My Profile | Registration | Log in | RSS

  Publisher

  Main » Articles » Cicloturism

  Hodi Stefan onoreaza Ploiestiul
  Astazi (12-07-2010), Ploiestiul a fost onorat de prezenta domnului Hodi Stefan. Multi va veti intreba "oare cine este nenea asta?". Ei bine, este suficient sa cauti pe google numele lui si ai sa gasesti material documentativ cu duiumul. Nu am sa repet ce au spus scribii cu talent, ci am sa spun doar ce am simtit din momentul intalnirii cu el. Am sa spun doar ca nu impresioneaza cu povesti de genul" mamaaaa ce tare sunt sau uite ce de kilometrii am parcurs", are o modestie demna de un roman adevarat. In toate turele sale nu uita sa atraga atentia asupra faptului ca este roman din Lugoj, nu uita sa multumeasca domnului Primar al Municipiului Lugoj - Prof. Ing. Francisc Boldea; cel care il sprijina pentru a duce numele Romaniei si al Municipiului Lugoj peste tot pe unde poate merge un om cu o bicicleta.
  Un citat de pe siteul ziarului Adevarul l-am auzit si eu spus cu atata simplitate si normalitate incat inevitabil am intrebat cat castiga din treaba asta:„Sunt un om obişnuit, ca oricare altul. Trec pe la primăriile localităţilor pe unde trec pentru a înmâna diplome din partea administraţiei din Lugoj, dar şi pentru a promova locul unde m-am născut şi trăiesc". La sfarsit chiar m-am simtit penibil. Omul are o sclipire in ochi, acea sclipire a omului cu drag si mandrie de originea sa. Acea sclipire care te face sa te simti mic crezand ca are nevoie de averi pentru a pleca de acasa cu scopul de a isi promova taramul natal.
  O bicicleta simpla a carei marca a fost stearsa de mult de patina timpului. Nu are nevoie de marci sau piese valoroase. Are nevoie ca lumea sa il cunoasca. are nevoie ca ciclistii sa il insoteasca macar cativa kilometrii.
  Pentru a va convinge ca umilele mele cuvinte nu sunt gratuite am sa enumar portofoliul lui HODI:

  TURUL ROMANIEI 1987 - 2475 KM IN 22 ZILE;
  TURUL ROMANIEI 1988 - 3200 KM IN 22 ZILE;
  ROMANIA - YUGOSLAVIA 1996 - 800 KM IN 8 ZILE;
  TURUL EUROPEI DE EST 1996 - 3007 KM IN 59 ZILE;
  TURUL ROMANIEI 1997 - 1300 KM IN 7 ZILE;
  TURUL ROMANIEI 1998 - 1200 KM IN 7 ZILE;
  TURUL EUROPEI 1998 - 5933 KM IN 74 ZILE;
  TURUL EUROPEI 2002 - 9341 KM IN 108 ZILE;
  TURUL ROMANIEI 2004 - 1590 KM IN 26 ZILE;
  TURUL EUROPEI 2005-2006 - 8280 KM IN 152 ZILE;
  TURUL ROMANIEI 2007 - 2641 KM IN 28 ZILE.

  Timpul a fost prea scurt pentru a discuta despre ture, despre atitudine, despre probleme, dar mai ales despre sursa energiei si a optimismului.
  Inchei citandu-l: "In turele astea trec si prin momente grele dar le pastrez doar pe cele bune."
  La despartire, m-am oprit in loc privindu-l. Erea un om ce pornea pe restul lui de drum cu o atitudine fireasca, normala. Priveam un om ascuns printre bagaje atent asezate pe o bicicicleta ce ne-ar face sa rosim pe noi acestia cu biciclete fitoase tinute ca niste domnisoare. Pornea pe un drum atat de lung pentru noi, atat de normal pentru el, demonstrand ca distantele sunt atat de relative incat oricine poate sa le strabata chiar si cu o bicicleta fiind suficient doar sa vrei.
  A.S. Racetech PLOIESTI este mandra ca a avut ocazia sa ii fie alaturi in periplul prin Ploiesti (Primarie - Sala Sporturilor - Parcul Bucov).
  Multumesc Domnule Hodi Stefan, multumesc Domnule Primar Francisc Boldea ca mi-ati dat ocazia sa vad romani valorosi !
  Ma inclin cu respect si imi cer scuze ca nu am putut face mai mult!

  Sper ca vor completa cele spuse si cateva poze facute la repezeala cu telefonul:
  http://picasaweb.goo...feat=directlink
  Category: Cicloturism | Added by: CrazyStyx (15/Jul/10)
  Views: 544 | Rating: 0.0/0
  Total comments: 0
  Only registered users can add comments.
  [ Registration | Login ]